Lørdagsåbent hos tandlægen

Hos Tandklinikken Klostergaarden holder vi, som en ekstra service, lørdagsåbent på udvalgte lørdage.

Vi har lørdagsåbent for tandeftersyn følgende dage i 2024:

Vi og vores personale har oplevet, at flere og flere ønsker at komme til tandlæge på alternative tidspunkter, fordi de har svært ved at nå deres planlagte tandeftersyn og tandlægebesøg inden for vores normale åbningstid.

Klinikassistent taler i telefon

Book dit rutinemæssige
eftersyn om lørdagen

I takt med den stigende efterspørgsel for lørdagsåbent hos tandlægen, har vi åbnet for at planlægge dit rutinemæssige eftersyn om lørdagen.

Du kan bestille din tid online vi vores booking system. Vi anbefaler alle vores kunder at bestille i god tid, da lørdagstiderne ofte er meget eftertragtede. Book tid til lørdagsåbent tandlæge lige her..

Ved at placere de mere rutinemæssige, halvårlige tandeftersyn om lørdagen vil der i hverdagen blive frigjort mere tid til andre kunder og lidt mere avancerede tandbehandlinger. Vi frigør mere tid til de akutte tandlægebesøg i løbet af ugen, hvilket kommer alle kunder til gode.

Ingen pristillæg

”Vores tilbud om lørdagsåbent vil samtidig både være interessant for vores eksisterende kunder og for nye kunder, der har svært ved at nå tandeftersynet i en travl hverdag” 

konstaterer tandlæge Thomas Juel Kroll og understreger, at det nye tilbud bliver uden pristillæg, selvom eftersynet laves på en lørdag.