Plastfyldninger - bevar et lyst smil

Huller i tænderne og caries, laver vi med tandfarvet plast, så du kan beholde et lyst smil. Gamle sølvfyldninger skiftes ligeledes til plast, så misfarvninger og revner undgås og du får et flot smil.

Tandlægerne bruger smertefri bedøvelser. Læs mere om hvordan du undgår tandlægeskræk med smertefri bedøvelse her..

Huller mellem tænderne

Vi har mere end 30 års erfaring med at reparere huller mellem tænderne.

Nogle gange kan begyndende huller børstes væk, men andre gange skal der behandling til. Er du i tvivl om du har begyndende huller i tænderne, er du velkommen til at kontakte os og bestille et eftersyn. Så kigger vi på dine tænder og sørger for at du får den rigtige behandling af dine tænder.

Vi kommer ligeledes med tips og tricks til at undgå huller i tænderne, så du slipper for at skulle bekymre dig om adskillige behandlinger med plastfyldninger.

Tandlæge undersøgelse

Plastfyldninger priser

Hvad koster det at få lavet en plastfyldning? Priserne varierer på alt efter behov og omfang.

Kroner og broer

Kan en af dine tænder ikke laves med plast, foreslår vi krone eller bro.

Vi tilbyder kroner og broer fra danske og udenlandske laboratorier udelukkende i højeste kvalitet og fremstillet i biokompatible materialer.

Implantater

Vi har mere en 20 års erfaring med tandimplantatbehandling og arbejder udelukkende med det førende implantatsystem fra Straumann.

Det giver trykhed for behandlere og patient med verens mest veldokumenterede system. Straumann implantat behandling garanterer dig service og garanti for en vellykket behandling. Læs mere om implantater.

Vi tilbyder også

Tandbørster