Kan du få tilskud?

Tilskud til tandlæge

Når du er borger i Danmark, og er fyldt 18 år, modtager du automatisk tilskud til tandlæge igennem det gule sundhedskort til akut, forebyggende eller behandlende tandpleje. Sygeforsikringstilskud er dog generelt kun et tilskud, og der er derfor stadig egenbetaling.

Hvis du er medlem af ”Sygeforsikringen Danmark,” kan du her se hvad du kan få tilskud til, alt efter hvilken gruppe du tilhører.  

Der er nogle persongrupper, som er særligt tilskudsberettigede f.eks. kontant- og uddannelseshjælpsmodtagere og førtids- og folkepensionister. Disse tilskud skal søges igennem din kommune.

Finansiering

Hos Tandklinikken Klostergaarden afregnes der efter hver behandling medmindre andet er aftalt med tandlægen.

Betaling kan foregå kontant, med dankort eller via Mobilepay.

Vi tilbyder via Denti.dk finansiering af tandbehandling.

tandbehandling

Betaling eller finansiering

Hvorfor er tandlæge så dyrt? Det spørgsmål mødes vi af og til. Vi kan godt forstå at man som patient føler det er dyrt at gå til tandlæge, men det er dog ofte en nødvendighed. Vi anbefaler aldrig at udskyde behandlinger eller eftersyn, da det på den lange bane typisk vil blive dyrere.

Har du svært ved at betale for dit tandlægebesøg?

Efter endt behandling, afregnes kontant eller med betalingskort i klinikkens reception. Du har også mulighed, for at benytte vores samarbejdspartner, Denti.dk’s afbetalingsordning. Du skal bruge dit NemID til at identificere dig ved ansøgningen. Du bestemmer selv, om du vil søge finansiering til hele din tandlægeregning, eller kun dele af den. Læs mere om Denti’s betalingsordninger til tandbehandlinger her: www.denti.dk

Ansøg om finansiering

Tandklinikken Klostergaarden samarbejder med Denti, om at give dig markedets bedste finansiering af din tandbehandling.

Klik på logoet og ansøg gratis om finansiering.