Kan du få tilskud?

Tilskud til tandlæge

Når du er borger i Danmark, og er fyldt 18 år, modtager du automatisk tilskud til tandlæge igennem det gule sundhedskort til akut, forebyggende eller behandlende tandpleje. Sygeforsikringstilskud er dog generelt kun et tilskud, og der er derfor stadig egenbetaling.

Hvis du er medlem af ”Sygeforsikringen Danmark,” kan du her se hvad du kan få tilskud til, alt efter hvilken gruppe du tilhører.  

Der er nogle persongrupper, som er særligt tilskudsberettigede f.eks. kontant- og uddannelseshjælpsmodtagere og førtids- og folkepensionister. Disse tilskud skal søges igennem din kommune.

Finansiering

Hos Tandklinikken Klostergaarden afregnes der efter hver behandling medmindre andet er aftalt med tandlægen.

Betaling kan foregå kontant, med dankort eller via Mobilepay.

Vi tilbyder via Sundhed+ finansiering af tandbehandling.

tandbehandling

Finansiering af din behandling

Hos Tandklinikken Klostergaarden samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt

Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.