Implantater i høj kvalitet

Når én eller flere tænder mangler…

Hvis du har mistet en eller flere tænder, er det muligt at genskabe dit smil på den mest naturlige måde ved brug af implantater. Du vil ikke kunne se eller mærke forskel på dine egne tænder og det nye tandimplantat.

Vi tilbyder implantater i højeste kvalitet med Straumann Implantater, som er verdens bedst dokumenterede Implantatsystem. Vi sørger for, at du får dit udseende og udstråling tilbage som du kender det.

Implantater i grafisk visning
Vase med blomster

Hvordan foregår behandlingen af tandimplantater

Implantater er både til unge og ældre. Så længe man har et sundt tandkød, er der mulighed for at få etableret nye tænder med en implantatbehandling. Behandlingen foregår med lokalbedøvelse, hvor vi sørger for at give dig en så smertefri behandling som muligt.

Titaniumskruen, der benyttes til tandimplantater skrues ned i kæbeknoglen hvorefter implantatet vokser sammen med knoglen efter nogle måneder. Hvis flere tænder mangler, er det muligt at få lavet en bro, som gør at du får dit smil tilbage.

Når man får lavet en behandling med implantater, er det vigtigt, at man vedligeholder ens tænder og de nye implantater med en god mundhygiejne. På den måde kan de holde i mange år fremadrettet.

Tilskud til implantater
og nye tænder

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, Gruppe I gives der tilskud på op til 6.000 kr. pr. implantat.
Du kan læse mere om reglerne for tilskud her

Hvad koster tandimplantater

Samlet pris for implantat, implantatkrone, abutment, bedøvelser koster typisk mellem 18.000 – 22.000 kr.

Skal der laves knogleopbygning i forbindelse med implantatet, koster det 4.000 – 6.000 ekstra.

Er du medlem af Sygesikringen danmark, kan du læse mere om reglerne for tilskud her.

Hvad koster tandimplantater?

Om din tand allerede er fjernet og antallet af implantater der kræves, har alt sammen en betydning for prisen for en implantatbehandling. Det er vigtigt for os at foretage en grundig undersøgelse af din munds tilstand, så du får den mest passende behandlingsplan.

Vi tilbyder hjælp med finansiering af din behandling. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”, kan du også få tilskud til en implantatbehandling.
Læs mere om finansiering her.

1 implantat med operation og krone uden knogleopbygning koster ca. 21.000 kr.

Planlæg din konsultation