Det siger vores patienter...

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed

Jeg vil blot gerne udtrykke min taknemmelighed, for den måde, jeg blev mødt på i jeres klinik.

Allerede i venteværelset blev man mødt af en sød tandplejer, blomster, rart lys+morgen TV. Disse ting er ikke uvæsentlige, når man træder ind, er nervøs, og har tandlægeskræk....Der var god tid til snak hos jer, og jeg følte mig i dén grad, taget hånd om...Ydermere følte jeg ingen smerte overhovedet, ved hverken selve bedøvelsen eller behandlingen efterfølgende. Og det er altså noget helt nyt for mig, som plejer at kunne mærke altTak for rigtig god behandling, jeg ser frem til, at komme hos jer fremover

Tusind tak for jeres omsorg

Tusind tak for jeres omsorg, og den måde i takler situationen på, når jeg er i behandling på klinikken.

Hyggeligt når man kommer ind i receptionen

I taler pænt til hinanden.' 'Jeg er glad for det jeg har fået lavet – det ser godt ud.

Der er en god ånd i huset...

Der er en god ånd i huset, de er alle rare, og min tandlæge er meget grundig og god til at fortælle hvad han laver og hvorfor - det får mig til at føle mig tryg.

Kompetente og dygtige

Jeg er meget glad og tilfreds med Klostergaarden,Her ved jeg, at jeg kommer ind til den samme tandplejer og tandlæge hver gang og jeg møder altid venligt personale i receptionen.

Jeg har stor ros til både tandlæger og tandplejere, som alle virker kompetente og dygtige til sit arbejde.

En tandlæge, der taler et sprog, der er til at forstå

En meget kompetent og professionel tandlæge taler et sprog, der er til at forstå, og er rigtig god til at forklare, hvilken behandling der passer kunden bedst.

Af samme grund har jeg beholdt Tandklinikken Klostergaarden selvom jeg i en periode bosatte mig i en helt anden kommune. De er utrolig fleksible når det kommer til tider eller akutte behov, og der er sådan en positiv energi når man kommer derind. Og vigtigt af alt - de er gode til at skabe tryghed.

Ved akutte behov kommer man hurtigt til

Det er behageligt at komme til tandlæge hos Klostergaarden. Ved akutte behov kommer man hurtigt til, de er gode til at give relevant information og jeg har fuld tillid til tandlægens evner.

Jeg er også meget tilfreds med forebyggende behandling ved tandplejen, de reagerer hurtigt og effektivt når der opstår en problematik, og de giver gode og brugbare råd når det kommer til at holde tænderne rene.

En god dialog med tandlægen

Jeg oplever at der er en utrolig behagelig stemning på klinikken, og jeg glæder mig over at man ikke skal sidde for længe i venteværelset når man har bestilt en tid.

Der er en god dialog med tandlægen undervejs i processen, jeg føler mig ganske tryg ved den rådgivning jeg modtager, og kan dermed nemmere tage stilling til, hvilken løsning jeg skal vælge.